Σε μία πόλη σαν την Αθήνα οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές. Το καλύτερο όμως είναι όταν πολλές από αυτές είναι ανέξοδες.

Έτσι, απόψε στις 20:00 στο δημοτικό πολυχώρο Γαλαξία στη Νέα Σμύρνη, μπορείτε να παρευρεθείτε στο μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη με τους Χ. Γεωργαλή και Ν. Κοντογεώργη.

Συνεχίζονται οι προβολές στη Λέσχη Φίλων Κόμικς. Σήμερα, στις 19:30, μπορείτε να δείτε το Seirei no Moribito (Guardian of The Spirit) – επεισόδια 16-20, στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της βιβλιοθήκης της Λέσχης, στο Μοναστηράκι.
Μάνος Σαριδάκης: ξανά στο Ωδείο

Ήδη από τα χρόνια της μαθητείας του στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, ο Μάνος Σαριδάκης είχε εδραιώσει τη θέση του στην ελληνική jazz σκηνή με πολλαπλές εμφανίσεις και δισκογραφικές συμμετοχές. Ακολούθησε η διεθνής καριέρα. Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, όπου δούλεψε με τα “ιερά τέρατα” της jazz σκηνής και κέρδισε μια θέση στους 25 καλύτερους jazz πιανίστες του κόσμου στο Thelonious Monk Competition (2006), ο Μάνος Σαριδάκης επιστρέφει στην Ελλάδα και στο Ωδείο του, ως καθηγητής πλέον. Μια σημαντική βραδιά που επισφραγίζει τη συνεργασία αυτή με δημοφιλείς και λιγότερο δημοφιλείς jazz συνθέσεις. Απόψε στις 20:30 στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας, στην Αθήνα.

Τέλος, από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2010, διοργανώνονται εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος, παπιέ-μασέ του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: 12.00-21.00.